Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie gry - Seafight

LoukeyMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Chciałbym zacząć grać w Seafight, ale jak wiadomo, samemu gra się troszkę nudno. Poza tym mam pytanie, jest może jakiś link polecający, z którego mógłbym się zarejestrować? O grze wiem bardzo mało, ale moje zainteresowanie rośnie.

Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam grać od nowa w to bo bez wkładu kasy nic nie osiągniesz a dla zabawy to możesz na pc albo ps pograć w coś  . Ja polecam  Pirate Storm . Gra się trzyma dobrze :) .

Opublikowano

To jest podobna gra do seafight ale wymaga mniejszego wkładu kasy możesz wszystko pomału sam zdobyć   max lvl 50    max pokładów 8

zależy od statku . :)

Areny 1 na 1 , 2 na 2 , 3 na 3

Hmm robisz misjie mapy bonusowe  .

Opublikowano

Witam wszystkich!

Chciałbym zacząć grać w Seafight, ale jak wiadomo, samemu gra się troszkę nudno. Poza tym mam pytanie, jest może jakiś link polecający, z którego mógłbym się zarejestrować? O grze wiem bardzo mało, ale moje zainteresowanie rośnie.

Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam.

Dokładnie jak kolega wyżej. W seafight opłacało się grać 2008-2010 roku, teraz już się nie opłaca :) Gra zamieniła się w gwiezdne wojny i straciła cały stary klimat piracki, gdzie liczyły się faktycznie umiejętności gracza a nie wielkość kadłuba. Nie polecam nikomu tej gry, bo według mnie seafight to jako gra przeglądarkowo straciła na wartości a najlepsze lata ma już za sobą. Wystarczy spojrzeć na czat gry, kiedyś? tętnił życiem, ludzie się bawili grą bo wszystko dało zdobyć się na jednym evencie a teraz? Nie dość, że pustki na czacie to jeden drugiemu z zazdrości do majtek zagląda. To jest moja subiektywna ocena :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...